Region

Svet

Region

Senke nad Balkanom osma epizoda: Ko će izgubiti glavu?! (VIDEO)

U nedelju 10. decembra, u terminu od 20 časova na programu RTS 1, na redu je osma epizoda igrane TV serije "Senke nad Balkanom". Ko će izgubiti glavu?

Senke nad Balkanom osma epizoda: Ko će izgubiti glavu?! (VIDEO) Promo



Podsetimo se predhodne sedme po redu epizode, Stanko pokušava da istraži ko je od žandarma pomogao Avramu da se ubije, sumnja na Milisava, ali ulazi načelnik Dimitrijević i sprečava ga da nastavi ispitivanje. Da bi sumnjivog Milisava uklonio što dalje od radoznalog Stanka, načelnik ga unapređuje kao svog vozača, i šalje daleko od Glavnjače. Vrangel odlazi nakon neuspeha oko Longinovog koplja i komandu prepušta Fjodoru, kojem sledi vatreno krštenje, zbog lošeg odnosa Srba i Rusa.



Evo šta nas očekuje u premijeri osme epizode: Racija u Makedoniji usledila je kao odmazda za Damjanovu otmicu iz Glavnjače. Gazda Kirovi ljudi su se pritajili. Đolovićevi žandari među kojima je i Vidoje, Sonjin muž, ništa nisu pronašli. Stanko priznaje Tanetu da je ubio Stavru. Dovodi ga do Stavrinog leša u Jatagan mali. Stanko želi da se prijavi, ali Tane mu to ne dozvoljava i kaže da će on rešiti tu stvar. Damjan, Jovana, Kiro i Makedonci su se sklonili na salaš koji čuvaju Kaluđerovi ljudi. Kaluđer dolazi da ih obiđe, a oni mu zatraže pomoć oko još jednog ubistva. Ovoga puta, u pitanju je veoma važna ličnost. Stanko za večerom svom deda Luki priznaje da je ubio čoveka, ali Luka ga iznenadi reakcijom i uteši ga svojom bezuslovnom ljubavlju. Ujutro, Stanko dolazi u prosekturu da uzme izveštaj s Milisavljeve autopsije. Bojana mu pokaže leš nepoznate žene koja je nađena na nekom polju i kaže da ta žena ima iste povrede kao Avram...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>