Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Jelena Golubović bez milosti, novinara dovela do suza! VIDEO

U rijalitiju "Zadruga" sinoć su učesnici imali priliku da pogledaju snimke na kojima jedni druge ogovaraju, i međusobno komentarišu dešavanja na imanju. Tokom pregleda snimaka došlo je do neviđenog sukoba između Jelene Golubović i Milana Miloševića, koji je na kraju počeo i da plače. 

ZADRUGA: Jelena Golubović bez milosti, novinara dovela do suza! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Sinoć su učesnici imali priliku da pregledaju snimke koji su obeležili proteklih par dana u rijalitiju "Zadruga". Tom prilikom Jelena Golubović je više puta izazivala Milana, pričajući o njegovoj porodici i svim nesrećama koje su novinara u privatnom životu zadesile. Premda rediteljiki to nije bio prvi put, sada je Milanu to veoma teško palo.

- Ja sam rekla da sam zahvalna mojoj majci na dobrim genima, jer mi se niko u porodici ne alkoholiše, niko nema samoubilačke gene i hvala Bogu na dobrim genima - vikala je Jelena.

Voditeljka Dušica je nakon ovako teških reči htela da čuje i šta Milan kaže na to, međutim novinar nije mogai da izusti ni reč, briznuo je u plač i otišao u sobu. Za njim je pošlo nekoliko učesnika, kako bi ga smirili, a kada se malo pribrao, rekao je šta ima: 

- Nisam mogao da zaustavim emocije. Meni je jedan brat izvršio samoubistvo, drugi brat ima cerebralnu paralizu i to nije ništa što bih ja koristio ovde. Mama mi leži 20 meseci već bolesna. Udariti na tako nešto, ja ne mogu. Ona je takvo zlo, ja ne znam gde se to nauči i kako se tako rodi - rekao je Milan drhtavim glasom.


Pogledajte kako je sve izgledalo u videu ispod: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>