Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Zorica Marković napustila rijaliti!

U rijaliti "Zadruga" večeras je stiglo pismo koje je pročitala Tanja. Veliki šef i produkcija poručili su da Zorica Marković, nakon uspešno izvršenog zadatka mora da napusti rijaliti. 

ZADRUGA: Zorica Marković napustila rijaliti! Foto: Screenshot Youtube



Zorica Marković je napustila rijaliti "Zadruga". Ona je imala tajni zadatak da organizuje i pomogne da se zakaže venčanje Marka i Divne DNK, a sada kada je to obavljeno, njena misija je uspešno završena. Kada je Tanja pročitala pismo, zavladao je tajac među učesnicima. Zorica je ustala i emotivnim rečima se oprostila od ukućana: 

- Želim da se zahvalim produkciji i Velikom šefu, bila mi je čast da učestvujem. Upoznala sam divne ljude i bilo mi je fenomenalno. Želim vam sreću u takmičenju. Ako budem mogla i ako produkcija dozvoli, doći ću na svadbu Marka i Divne - bile su reči pevačice pred izlazak.

Ukućani su redom prilazili da se pozdrave, a Mikiju je bilo posebno žao što mu Zorica nije ranije rekla da izlazi, kako bi provodili više vremena zajedno. Neki od njih su čak i plakali, a Zorica je uz pesmu izašla na kapiju čuvenog rijalitija uz reči: - Volim vas, budite mi dobri!

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>