Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Stravične psovke i tuča, Saška Karan izbačena! VDEO

U rijalitiju "Zadruga" ceo dan ukućani komentarišu scenu koja se noćas dogodila, a u kojoj su učestvovali Teodora, Anđelo, Mina i Saška. Anđelo i Saška Karan došli su u sukob još tokom noći, a sada je cela stvar kulminirala. 

ZADRUGA: Stravične psovke i tuča, Saška Karan izbačena! VDEO Foto: Screenshot Youtube



Učesnici rijalitija "Zadruga" imali su sastan u toku kojeg se raspravljala situacija od sinoć. Naime, u toku noći Teodora i Anđelo su se posvađali kada je ona zatekla njega i Minu kako leže zajedno u krevetu. Anđelo je bio besan i psovao, a Saška Karan se našla uvređena, pa je ušla u žestoki verbalni obračun sa svojim cimerom. U toku današnjeg sastanka, svi su komentarisali ceo događaj, kao i Anđelov i Teodorin odnos, a onda je odjednom nastao džumbus. Anđelo je krenuo ka Saški, a onda je nastao metež u kome se nije znalo ko koga napada. 

- Je*em te u usta odvratna, ti ćeš meni mamu da spominješ - vikao je Anđelo kada se zaleteo ka Saški. 

Saški je nakon toga pao mrak na oči pa je i ona, uzevši neki predmet u ruke, krenula ka Anđelu u želji da ga udari, dok ju je on provocirao. 

Mića je držao Sašku pokušavajući da je obuzda, a onda je dotrčalo i obezbeđenje koje je Sašku izbacilo iz dnevne sobe i odvelo napolje.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>