Svet

Region

Ipak se snima: Treći deo Seks i grad bez Samante Džouns!

Treći deo filma ''Seks i grad'' ipak se snima, ali bez Samante Džouns, odnosno glumice Kim Katral, koja je glumila zanosno Njujorčanku.

Ipak se snima: Treći deo Seks i grad bez Samante Džouns! Foto: Screenshot YouTubeVelika prašina podigla se prošle nedelje kada je Sara Džesika Parker indirektno optužila Kim Katral za postavljanje uslova oko snimanja trećeg nastavka filma “Seks i grad”, a sada stižu informacije da će film biti snimljen, uprkos svemu. Glumica, koju je proslavio lik Keri Bredšo u HBO seriji, navodno je odlučila da lik Samante Džouns nije potreba za nastavak i da Kim neće biti deo trećeg nastavka, za koji je scenario već napisan. - Samanta je tokom serije imala zdravstvenih problema, pa bi njen lik lako mogli da ubiju. Ako dođe do toga, realizacija filma mogla bi da počne uskoro – priča izvor blizak glumicama, prenosi Story.

- Sara je rešila da se osveti Kim izmenjenim scenarijem za film, baš zbog toga što je ona bila ta koja je postavljala uslove, iako tvrdi suprotno.

Kim Katral demantovala je navode da je uslovljavala filmski studio, navodeći da prosto – nije želela da reprizira rolu Samante Džouns.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>