Svet

Region

Džejms Kameron sprema novi film o Terminatoru: Vraćaju se Linda Hamilton i Arnold Švarceneger!

Proslavljeni holivudski reditelj Džejms Kameron sprema novi film o Terminatoru, a kako je najavio u njemu će se pojaviti i stari glumci Linda Hamilton i Arnold Švarceneger.

Džejms Kameron sprema novi film o Terminatoru: Vraćaju se Linda Hamilton i Arnold Švarceneger! Foto: Screenshot YouTube



Kreator franšize Džejms Kameron je objavio da je Hamiltonova izabrana za ulogu na privatnom kastingu u Los Anđelesu, preneo je list Hollywood Reporter. Kameron će biti producent nastavka koji će režirati Tim Miler, režiser "Dedpula". Najavljen je povratak i Arnolda Švarcenegera. Kameron, koji je nekada bio u braku sa Lindom Hamilton, nedavno je uporedio Čudesnu ženu sa Sarom Konor iz "Terminatora". Superheroinu koju tumači Gal Gadot Kameron je nazvao "objektifikovanom" dok, prema Kameronu, Saru Konor definiše to što "ima petlju".

Kameron je takođe dodao da Hamiltonova neće biti glavna junakinja filma i da je u potrazi za devojkom od 18 godina koja bi trebalo da nosi priču. - Imaćemo likove iz budućnosti i sadašnjosti. Svi će uglavnom biti novi, ali će Lindini i Arnoldovi karakteri služiti kao njihovo uporište - objasnio je Kameron. - Kao što je Sara Konor bila važna za akcione junake u ono vreme, sada će biti još važnije da je vidimo kao ratnicu veteranku. Gledamo muškarce u 50-im i 60-im kako ubijaju zlikovce, ali još nije bilo sličnih ženskih primera - dodao je Kameron.

Kako prenosi "Deadline", novi film biće zasnovan na Kameronovoj priči i direktno će se nadovezivti na "Sudnji dan", a on je već okupio tim od četvorice scenarista koji rade na trilogiji.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>