Zadruga

Parovi

Aleksandra Subotić šokirala fanove: Rado bih ušla u ZADRUGU!

Aleksandra Subotić, učesnica rijalitija Parovi i Snajke, otkrila je da bi vrlo rado ušla u Zadrugu, novi šou televizije Pink i time šokirala fanove.

Aleksandra Subotić šokirala fanove: Rado bih ušla u ZADRUGU! Foto: Instagram/sandrasuboticss



Aleksandra Subotić iskreno je priznala da bi volela da bude deo novog rijalitija ružičaste televizije. - Nije mi ponuđeno da uđem u "Zadrugu", ali možda bih tamo i radije učestvovala nego u "Parovima 6". Više mi se i sviđa koncept "Zadruge", otprilike sam čula o čemu se radi. Tu možeš da pokažeš ko si, šta si, kakav si... Svojim radom i zalaganjem se dokazuješ, sve je pošteno, a ne kao u "Parovima", da moraš da plačeš jer bi svako da te zezne. "Parovi" su u velikoj meri manipulatorski rijaliti gde su svi pokvareni i prevaranti. U "Zadruzi" mi to izgleda poštenije, a ja volim pošteno da živim. Drago mi je što čujem da će Slađa Petrušić da uđe. Nisam je zvala, ali ću to sigurno uraditi. Ostale smo dobre, i drago mi je što ona ulazi jer je najpoštenija, najbolja i najinteligentnija osoba. Ona je savršena i jako je mudra. Ćuti, ćuti, ali kad progovori, e onda je rekla i objasnila - rekla je Aleksandra za Srbiju Danas, ali najneobičnije deluje njeno priznanje da bi u "Zadrugu" rado ušla i bez njenog momka Davida Dragojevića, kojeg je upoznala u "Parovima".

- Ako se on složi, da, ušla bih bez njega... Ali bih se prvo dogovorila sa njim - rekla je Aleksandra i dodala da smatra da je njihova veza sada toliko jaka da na nju ne bi ni uticalo ni to ako bi ušla u rijaliti bez njega.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>