Parovi

Farma

Žestoka svađa u Upoznajte Parove: Mladen Okuka se javio i ovo poručio ćerki Branki i njenom dečku!

U emisiju Upoznajte Parove uključio se Mladen Okuka i prokomentarisao ljubavnu vezu svoje ćerke Branke sa Mladenom Vuletićem.

Žestoka svađa u Upoznajte Parove: Mladen Okuka se javio i ovo poručio ćerki Branki i njenom dečku! Foto: Screenshot Happy tv



- Branka je zaslužila taj plasman. Mogla je i do finala ali desile su se neke nepredviđene okolnosti. Mi smo se čuli nakon njenog izlaska.- rekao je Okuka. Ćerka je imala šta da kaže na ove reči: - Već sam mu objasnila da je Mladen moj izbor. To neće niko moći da izmeni niti da uništi. Sutra ćemo o svemu razgovarati i sve ćemo srediti. Ponosna sam na sebe a moj tata će se vremenom navići.

- Sa nekim stvarima ne mogu da se složim. Imaš pravo na sve, imaš pravo i na grešku. Nije u redu što si tako odlučila, bolje bi bilo da si me poslušala, bila bi u finalu. Nisi iskoristila šansu koja ti se pružila, pogrešila si jako - rekao je Okuka.

Nakon što je Branka rekla kako njegov otac osuđuje Mladena a nije ga ni upoznao, gospodin Okuka se razljutio: - Ja sam ti otac i treba da me saslušaš a ne da mi upadaš u reč usred programa. Neću sačekati Mladena ako odluči da dođe ovde sa Brankom. Ćerku ne podržavam u izboru ali naravno to je njen život i šta sad da se radi.

Šta će se dalje dešavati sa ovom zamršenom situacijom, ostaje nam da vidimo.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>