Svet

Region

Halit Ergenč: Ugojio sam se tokom Šeherezadine trudnoće

Glumac Halit Ergenč, koji u seriji „1001 noć" igra lik Onura Aksala, sa svojom partnerkom Berguzar Korel poznatijom kao Šeherezada, venčao se tokom snimanja jedne od najvećih ljubavnih priča na turskoj TV sceni.

Halit Ergenč: Ugojio sam se tokom Šeherezadine trudnoće



Ta serija im je donela slavu širom Balkana, uskoro će doputovati u Hrvatsku gde će snimiti reklamu, a u maju bi trebalo da posete i Beograd. Halit je iznenađen što je serija osvojila prostore bivše Jugoslavije.

"Nikada nismo ni pretpostavili da bi serija mogla da postigne takav uspeh. Bilo je veliko iznenađenje za nas i srećni smo zbog toga. Činjenica je da svih ovih godina nismo znali mnogo o umetnosti nama bliskih zemalja, pa se nadam da će se to brzo promeniti" - rekao je Ergenč.

Popularni Onur kaže i da je od svojih, baka koje su sa Balkana, nasledio neke osobine.

"Možda su to svetle oči i kosa, što baš nije tipično za Turke. Takođe, jedni drugima u porodici znamo da kažemo da smo tvrdoglavi poput Albanaca - kaže glumac.

On tvrdi da se ugojio nekoliko kilograma dok je Berguzar bila u drugom stanju.

"Dobio sam nekoliko kilograma „u trudnoći" i to se zove empatijska debljina. Sve smo prolazili zajedno. Tih devet meseci sam pokušavao da je opustim i učinim trudnoću lepšom i lakšom. Tako smo uživali oboje i s nestrpljenjem iščekivali dan rođenja našeg deteta. Bio sam s Berguzar sve vreme porođaja, do dolaska Alija na svet. Teško je opisati kako sam se tada osećao, bilo je mnogo emocija" - kaže Halit.

Glumac otkriva da je Šeherezadu zaprosio na romantičan način.

"Kleknuo sam ispred nje i rekao da joj poklanjam svoje srce. Volim da joj priređujem romantična iznenađenja, jer ona uživa u tome. S vremena na vreme i ona meni priredi slično iznenađenje. Ona je divna ličnost, krasi je mnogo lepih osobina. U poslednje vreme je zablistala kao majka. Mislim da se tu pronašla i u toj ulozi je, prosto, predivna" - kaže Onur.

Halit tvrdi da je i u stvarnom životu moguća ljubav poput one iz serije „1001 noć".

"Naravno da je moguća. Prava ljubav postoji i opstaje uprkos svemu što se dešava oko nje i što je ugrožava"!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>