Region

Svet

Nezaboravna noć na Tašmajdanu: Spektakl Dženana Lončarevića u Beogradu! VIDEO

Dženan Lončarević sinoć je na beogradskom stadionu "Tašmajan", održao koncert koji će publika, sigurni smo dugo pamtiti.

Nezaboravna noć na Tašmajdanu: Spektakl Dženana Lončarevića u Beogradu! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Jedan od najpopularnijih i najomiljenijih pevača dašnjice, Dženan Lončarević sinoć je priredio pravi spektakl, a izlaskom na binu prlomio se vrisak Tašmajdanom, a onda zajedno sa svojim bendom na sceni zapevao je pesmu ""Hvala ti, suboto uveče" i time na javio spektakl koji će se pamtiti. "Dobro veče Beograde. Vi radite ono sto smo se dogovorili, a ja ću da radim ovo što radim. Ali prvo da čujem vrisak" rekao je Lončarević, pa nastavio u istom ritmu sa "Tvoj najgori".

Raspoložena publika od prve do poslednje numere pevala je zajedno sa pevačem, a publici je bio i veliki broj Dženanovih kolega koji su mu pružali podršku, među kojima su: Bojan Vasković, frontmen grupe Lexington, Zorica Brunclik, Snežana Dakić, Anel Ćurić, Emina Jahović, Dejan Pantelić, Saša Milošević Mare i mnogi drugi. Koncert je trajao tri sata, a prezdovoljna publika, puna utisaka napustila je stadion "Tašmajdan".

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>