Zdravlje

Ljubav & Sex

Letnja dijeta: Smršajte brzo i efikasno za samo šest dana!

Ukoliko želite da se na brz i zaista efikasan način oslobodite viška kilograma, zapamtite sledeće- Kombinacijom samo jedne vrste namirnica u kratkom vremenskom periodu podstičete organizam da se "ubrzava sam od sebe", i topi nezeljeni višak.

Letnja dijeta: Smršajte brzo i efikasno za samo šest dana!Ovo je jedna od najbržih dijeta. Pokušajte da nekoliko dana konzumirate samo voće, zatim samo meso, a verovali ili ne u ovakvim dijetama svi sladokusci mogu da konzumiraju samo slatkiše tokom nekoliko dana. Prednost ovakvog tipa dijete jeste, ne samo taj što ćete postići brze rezultate već i što vam neće ugroziti zdravlje, jer ćete unositi sve što je potrebno vašem organizmu i to u neogranicenim kolicinama.

Možete jesti do mile volje, a istovremeno mršaviti. Svi želimo besprkoran izgled, evo jednog predloga dijete, kojom mozete doći do savršenstva. Ukoliko ne verujte, probajte i sami se uverite. Tokom ovih 6 dana, dozvoljena je neogranicena konzumacija jabuka. Izbegavajte kafu, sokove I alkohol, kako biste procistili organizam. Pijte limunade, cajeve I naravno, vodu.

1. Dan : Jedite samo supu, u neograničenim količinama.
2. Dan : Tokom 2. dana, dozvoljeno je samo unos jaja, takodje bez ograničenja.
3. Dan: Jogurt.
4. Dan: Unosite samo voće.
5. Dan: Povrće.
6. Dan: Jedite samo meso.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>