Region

Svet

Nikolija: Na Filipinima sam doživela pravi pakao!

Učesnica Survajvora, i ćerka poznate folk pevačice Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, za sebe kaže da je bila najrazmaženiji učesnik na Filipinima.

Nikolija:  Na Filipinima sam doživela pravi pakao!



Atraktivna plavuša kaže da je naučila polako kako preživeti, ali da se nikada više ne bi prijavila za tako nešto. "Sada znam da se sa divljinom neću družiti neko vreme. Netaknuta priroda u kojoj smo boravili jeste lepa, ali samo na slici, a nehigijenski uslovi koji su tamo bili, prosto nisu za mene", i dodaje da su ona i Vesna dobile poziv nedelju dana pre početka, dok je Nikolija bila u Grčkoj na moru.

Nikolija otkriva još da joj je tokom boravka na Filipinima majka bila najveći oslonac i podrška  i dozvoljavala joj je stvari koje joj inače nikad ne bi dozvolila. "Vesna mi je dozvolila da je vučem za suknju, mnogo smo pazile jedna na drugu pa smo nesvesno zapostavljale obaveze u plemenu. U Survajvoru nema mesta za emocije, prepušten  si sam sebi. Nisam neko razmaženo dete jer u Americi živim već tri godine sama  i savršeno dobro se snalazim."

Što se tiče njenih daljih planova, kaže da će možda izbaciti neki singl koji će izaći na engleskom tržištu i da joj je želja za muzikom sve jača. Pevušiće u Atini malo , ali je svesna da pevanje iziskuje mnogo rada , truda i vremena, pa će se pre muzike okrenuti fakultetu iobavezama na njemu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>