Svet

Region

Rihanna: Bivši me tukao, ali ponovo sam svoja

Godinu i po dana posle uzasnih batina koje je pretrpela od njenog bivšeg dečka, Chrisa Browna, pevačica Rihanna zrači samopouzdanjem.

Rihanna: Bivši me tukao, ali ponovo sam svoja



Pevačica je rešila da konačno progovori o tom nemilom događaju koji ju je zadesio:

"Bog ponekad vuče poteze za koje se često zapitamo, "Čime sam ovo zaslužio?", rekla je Rihanna za jedan britanski časopis.

"Osećala sam se izgubljeno i konfuzno. Mrzim da govorim tome, ali bila sam potpuno luda i van sebe kada se to desilo. To je strašno jer ništa što u tom trenutku kažete ili uradite, ni jedan vaš potez niste vi.

"Izgubila sam kontakt od svega što volim i što bi u normalnoj situaciji radila: volju da se lepo obučem ili da pronađem najbolje reči da kažem neku misao. Jednostavno nisam bila svoja. Osećala sam se poput prazne ambalaže", govorila je pevačica kroz suze.

Također se prisetila trenutka kada je shvatila da treba konačno da okonča svoju trogodišnju vezu.

"Jednog jutra probudila sam se i shvatila da je gotovo. Trebao mi je taj 'klik' koji se desio. Bio mi je to dar od Boga".

Rihanna je sad u srećnoj vezi sa američkom zvezdom bejzbola, Mattom Kempom.

"Osećam da se ovaj put iskreno smejem. Dolazi mi to iznutra i prenosi se na sve što radim. Ljudi osećaju da sad zračim drugačijom energijom: vide da moj osmeh nije maska, već iskreni sjaj", zaključila je pre produkcijski raskošnog snimanja u haljini francuske dizajnerke Sonije Rykiel i Manolicama. 

Najupečatljivija u celokupnom stajlingu bila je nova, vatrenocrvena nijansa kose. Njen stilista Karin Darnell rekao je da je o tome maštala godinama. Sada je konačno pronašla hrabrosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Rihanna


>