Region

Svet

Olja Karleuša u "Vip Špajzu" Svet Plus-a

Gošća Vip špajza na Radiju Svet Plus bila je Olja Karleuša, a u jednočasovnom druženju sa njom zaključili smo da je jako dobar sagovornik, pre svega iskrena i skromna.

Olja Karleuša u



Priču smo počeli od, kako se kaže samog početka, prvh koraka u folkloru, zatim školovanja i onda do početka pevačke karijere.

Vrlo odlučna, stoički podnosi sve uspone i padove, kaže da je ispunjena životno i ako živi u nevenčanom braku, ali da za nju papir ne znači ništa , da je njihov Pavle nešto najlepše sto im se moglo dogoditi.



Veliki brat, kako ona kaže, prikazao ju je u najboljem svetlu, i uopšte kakva je i privatno. Ne druži se sa kolegama sa estrade, ali zato ima dosta prijatelja iz drugih branši.

"Žena lavica"  je sa zadovoljstvom odgovarala na pitanja slušalaca, slala pozdrave širom bivše Yuge i punih sat vremena delila svoj život sa širokim auditorijumom slusalaca i gledalaca.

Ovoga ponedeljka, Olja je bila počasna gošća "Vip špajza", a za sledeći ponedeljak držaćemo vas u neizvesnosti. Pratite i dalje naš rad i budite svakog ponedeljka od 20h uz www.svetplus.com.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>