Region

Svet

Filip ubio Kseniju zbog novog dečka?

Iako je prošlo sedam dana, od kada je crnogorski maneken Filip Kapisoda ubio poznatu pevačicu Kseniju Pajčin pa presudio sebi, medijska prašina nastavlja da se podiže oko motiva zbog kojeg je zločin učinjen.

Filip ubio Kseniju zbog novog dečka?



Naime, poznata manekenka i voditeljka emisije "Skandalozno" Olja Crnogorac, u kojoj je Ksenija bila samo pet dana pre ubistva, dala je izjavu za novine navodeći da je Filip pretio da će se ubiti ako ga ona ostavi.

Olja je ispričala da su bile na kafi i da joj se tada poznata pevačica poverila:

"Dok smo sedele i pile kafu na mobilni su joj stizale poruke od Filipa. Nakon što je danima pokušavala da raskine vezu sa njim, u prvoj poruci je pisalo: „Volim te. Ne mogu da živim bez tebe. Ubiću se”! Bila sam šokirana kada sam videla poruku i rekla sam joj da mu napiše da upravo sedi s novim dečkom, jer je to bio način da prekinu kontakt" – kaže Olja  i nastavlja:

"Onda je on vratio poruku u kojoj je bilo napisano: „Reci mi ko je novi dečko. Doći ću i ubiću ga! Slobodno mu pokaži ovu poruku.” Pokazala mi je displej mobilnog i ja sam ostala nepomična. Takve stvari može da napiše samo neko ko je bolestan. Ona je trebalo davno da „preseče” i ostavi ga, ali očigledno da je on imao priču zbog koje mu se uvek vraćala. Filip je bio jako zaljubljen u nju, ali očigledno da je ta ljubav prešla u opsesiju" – seća se Olja Crnogorac dana kada je popila poslednju kafu sa drugaricom Ksenijom.

Ksenija je u njenoj emisiji "Skandalozno ispričala mnoge stvari o svom privatnom životu, a pokojna pevačica je insistirala da otpeva pesmu "Šta će mi život".

 "Insistirala je da bend svira tu pesmu. Rekla je da je to njena biografska pesma. Otpevala ju je odlično i sa puno emocija. Rekla mi je to veče da ju je Filip dovezao na snimanje i nije pokazivala da ima ljubavnih problema, ali je generalno bila utučena.

"Bila je razočarana estradom i pričama da je trudna. Pitala me je: „Olja, zar sam toliko debela da svi pričaju o mojoj trudnoći?”, i zagledala je stomak. Nije bila jaka onoliko koliko je odavala utisak da jeste. Mislim da nije mogla da napravi granicu između privatnog i poslovnog, pa su je vređali mnogi novinski napisi" – seća se Olja snimanja emisije.

Policijska istraga donela je i nove detalje oko ubistva i samoubistva. Parafinska rukavica je otkrila i barutne čestice na ruci pokojne pevačice, pa se sumnja da je ona držala cev pokušavajući da skloni sa čela pištolj, pre nego što je Filip ispalio metak.

Ostaje nam samo da nagađamo šta su pravi motivi ovog tragičnog zločina. Jedinu pravu istinu znaju samo Ksenija i Filip.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>