Lepota

Ljubav

Treći Lady Fair sajam za žene 6. i 7. septembra (Foto)

Sajam za žene "Lady fair", treći po redu, biće održan 6. i 7. septembra ispred shopping centra "Ušće". Uz besplatan ulaz i veliki broj izlagača koji će predstaviti  svoje proizvode i usluge, dame će moći da uživaju i u bogatom i raznovrsnom programu koji ih očekuje na ovoj manifestaciji.

Treći Lady Fair sajam za žene 6. i 7. septembra (Foto)



Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, dok će na centralnoj bini, od 12 - 19 časova biti organizovan neprekidan zabavno-edukativan program, koji će raznolikim sadržajem privući pažnju velikog broja posetiteljki.

Dame će na sajmu moći da dobiju i informacije i savete stručnjaka o zdravoj ishrani, fitnesu i medicinskim uslugama, dok će one najsrećnije imati priliku da osvoje nagrade i poklone i uživaju u besplatnim masažama i tretmanima.



Veliko interesovanje žena je za učešće u kreativnim radionicama u kojima u interakciji sa stručnim licima uvek saznaju i nauče nešto novo iz raznih oblasti koje interesuju jednu savremenu ženu. Pored toga, na štandovima izlagača dame će moći da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit.

Pored gore navedenih, kategorije u kojima će dame još moći da pronađu svoje interesovanje na manifestaciji su: glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping...



Organizatori zajedno sa sponzorima manifestacije: Slimline club, Frikom i Joya pripremaju odličnu zabavu za sve dame koje prvog vikenda septembra budu došle ispred shopping centar "Ušće".

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>