Region

Svet

Lepa Brena izašla iz bolnice! Vi ste najbolji ljudi, fanovi i deca na svetu!

Lepa Brena, koja je u subotu operisala ruku nakon teškog pada u Novom Vinodolskom uoči koncerata u Makarskoj, puštena je danas iz ortopedske klinike u Lovranu na kućno lečenje i tromesečni oporavak uz terapiju.

Lepa Brena izašla iz bolnice! Vi ste najbolji ljudi, fanovi i deca na svetu!


 
Lepa Brena nije zahtevan pacijent, ne ponaša se kao zvezda
Doktor Hrvoje Mokrović, koji je operisao muzičku divu, rekao je ranije da se pacijentkinja oseća veoma dobro te da su najgori bolovi prošli i da lekarski tim razmišlja da je otpusti na kućno lečenje.

Kako je izjavio Brenin suprug Boba Živojinović, koji se ne odvaja od supruge, pevačica je sasvim dobro i više ne oseća bolove.

 
Lepa Brena ubeđena da je neko prokleo!
"Bolovi su sada prošlost, tako da sledi period od nekoliko nedelja oporavka, pa rehabilitacija. Kada izađemo, odlučićemo gde ćemo otići kako bi se ona potpuno oporavila. Neko mora da bude stalno uz nju jer ona praktično ne može da koristi ruke. Mislim da bi najbolje bilo da se vratimo kući u Beograd", rekao je ranije Boba.

Da se Brena bolje oseća svedoče i tvitovi koje je objavila na društvenoj mreži, a osim simpatičnog psića kojem su obe prednje noge u gipsu, aludirajući na svoju situaciju, pevačica se iskreno zahvalila svima na rečima podrške: "Vi ste najbolji ljudi, fanovi i deca na svetu! Hvala svima za tople reči podrške! Ponekad plač i suze pomognu, lakše je duši!".

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija Twitter/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>