Region

Svet

Region

Zavirite u treći nastavak Hobita - spektakularnu završnicu! (Video)

Studio Warner Bros nas je danas obradovao prvim tizer trejlerom trećeg nastavka sage o "Hobitu", koji obećava spektakularnu završnicu ove epske avanture.

Zavirite u treći nastavak Hobita - spektakularnu završnicu! (Video)



Piter Džekson i studio Weta Digital su upotrebili sve svoje resurse kako bi nam približili svet Srednje Zemlje kao nikada do sad. Džekson je i ovog puta na čelu ogromnog međunarodnog tima koji prenosi ljubiteljima sedme umetnosti do najsitnijih detalja maštovit i bezvremenski svet J. R.R. Tolkina na velika platna, pa stoga ni ne čudi što se s nestrpljenjem očekuje grand finale!

Na nedavno održanoj press konferenciji u San Diegu, slavni je režiser izjavio: "Kad završimo ovaj film, verujem da će biti najemocionalniji i najnapetiji od sva tri. I mislim da mi je najdraži od sva tri. Najozbiljnije, film je uzbudljiv, s pravim ritmom".

 
A žeđ za novim pustolovinama Bilba Bagginsa, Thorina Hrastoštita i neizbežnog Gandalfa makar delimično će utaliti upravo objavljen tizer trejler filma "Hobit: Bitka pet armija" koji ekskluzivno predstavljamo, kao i još jedan tizer poster filma.



Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

FilmHobit

Povezane vesti:


>