Region

Svet

Ivana Stamneković Sindi očajna, mora ćerku da vrati ocu!

Ivana Stamenković Sindi ponovo proživljava pravu dramu, nakon odmora koji je mesec dana provela sa Petrom. Bivša članica grupe Models, ponovo se suočava sa rastankom od svoje mezimice, jer je došao trenutak kada svoju ćerku mora da vrati svom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću.

Ivana Stamneković Sindi očajna, mora ćerku da vrati ocu!


 
Ivana Stamenković Sindi uplovila u novu romansu!
Bivša članica grupe Models nikako ne može da prihvati činjenicu da je njena mezimica pripala ocu na čuvanje, a sada nakon odmora još teže joj pada da Petru vrati ocu.

"Ivana je bila vidno uznemirena, baš se videlo da je loše raspoložena. Sa drugaricom Dušicom Grabović je sedela dva sata u kafiću i stalno ponavljala da joj jako teško pada da se odvoji od ćerke. Prvog avgusta mora da je vrati bivšem suprugu, i kako se taj dan bliži, njoj je sve gore. Drugarica je pokušavala sve vreme da se našali sa njom i da je nasmeje, ali bezuspešno. Ivana se nijednog momenta nije nasmejala", izjavio je izvor za Alo.rs.

Ivana dodaje da koristi svaki trenutak da ga što kvalitetnije iskoristi sa svojom ćerkom, dok sud se ne završi suđenje: "Mogu samo da vam kažem da svaki sekund gledam da što lepše provedem sa mojom Pepom. Jako lepo nam je bilo na moru, i žao mi je što ćemo se opet rastati na neko vreme. Drugo ne mogu ništa da kažem, dok sud ne odluči", rekla je Ivana za Alo.rs.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>