Zdravlje

Ljubav

Seka Aleksić šalje podršku i poljupce iz teretane: Još samo malo i biću zadovoljna (Foto)

Pevačica Seka Aleksić je poslednji period svog života dobrim delom posvetila vežbanju u teretani i dovođenju svog tela do savršenstva. Sem što veliki deo dana provede na spravama i sa ličnim trenerom, odvoji malo vremena i da sve to podeli sa svojim fanovima.

Seka Aleksić šalje podršku i poljupce iz teretane: Još samo malo i biću zadovoljna (Foto)


 
Seka Aleksić u novom blogu poručuje: Pazimo jedni na druge i ne zaboravimo stradale u poplavama!
Fotografije i snimci iz teretane na kojima Seka svojim fanovima pokazuje kako to ona vežba nisu ništa novo, a ovog puta odlučila je da se posebno pozabavi svojim rukama i za tu priliku fotografisala svoje mišiće kojima se ne može baš svako pohvatili.

Svesna da postoje ljudi koji je osuđuju jer je otvorena i na društvenim mrežama često sa fanovima deli svoju svakodnevicu, uz postavljene slike iz teretane Seka je napisala i komentar da je isključivo stvar ukusa način i količina treniranje i da o tome ne treba raspravljati.



"Pozdrav iz teretane za sve one koji vole, a i ne vole da treniraju! Nekome je ovo lepo, nekome ružno... Meni skoro pa savršeno... (Stvar ukusa, i o tome ne treba polemisati). Još samo malo i biću zadovoljna. Volja je bitna jako... Zdrav život... Zadovoljstvo... Žao mi je što mnogo ranije nisam počela da treniram, ali nikada nije kasno! Zato šaljem poljubac i ogromnu podršku svima koji su na početku treniranja! CMOK!", napisala je pevačica uz fotografije.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Seka Aleksić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>