Region

Svet

Atraktivne Ministarke podigle temperaturu u Posušju: Svojim nastupom oduševile publiku (Foto)

Četiri vrlo atraktivne devojke koje čine grupu Ministarke, u poslednje vreme sve više obaraju rekorde posećenosti na nastupima, a sinoć su u klubu Gaudeamus u Posušju, publici preiredile fenomenalnu žurku do ranih jutarnjih časova.

Atraktivne Ministarke podigle temperaturu u Posušju: Svojim nastupom oduševile publiku (Foto)


 
Senzacionalne Ministarke u Bačkoj Topoli atmosferu dovele do usijanja, nastupom publiku ostavile bez daha! (Foto)
Klub je bio premali da primi sve one koji su želeli da uživaju vrhunskoj atmosferi koju "Ministarke" prave gde god da nastupe. Već pri prvim taktovima pesme "Poplava" i "Duni vetre" publika u Posušju bila je na nogama i zajedno sa četiri senzacionalne dame pevala uglas.

Mlade i talentovane devojke benda koji čine: Edita Aradinović, Ivana Eremić, Ivana Rudić, Ana Masulović i jedini muški član, klavijaturista Bane, trude se da svaki nastup bude jedinstven na svoj način, ali im je svima zajedničko što su klubovi puni, a atmosfera fantastična.

Dokaz za to je i fenomenalna žurka koju su sinoć priredila, a koja je trajala do duboko u noć. Devojke su bile na visini zadatka i svojim stasom i glasom, nisu dozvolile publici ni trenutak odmora, već su atmosferu toliko dovele do usijanja, da su prisutni gosti igrali i pevali do ranih jutarnjih časova.

Ni ovoga puta vlasnici kluba  Hrvoje i Mato, kojima se zahvaljujemo na predivnom gostoprimstvu, nisu pogrešili pri odabiru gostiju, jer su Ministarke zaista dokazale da zaslužuju veliko poštovanje na muzičkoj sceni, kako zbog svojih hitova, tako i zbog neverovatne atmosfere koju prave po klubovima, a to dokazuje i prezadovoljna publika, koja je sinoć puna utisaka napustila najpopularniji klub u Posušju.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>