Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi: Teško mi je, noćima ne spavam zbog moje Petre

Ivana Stamenković prolazi kroz najteži period u životu, a ni u najgorim trenucima nije sama. Pored podrške koju dobija od roditelja, sestre Nevene Adžemović i prijatelja, uz bivšu članicu grupe Models su i mnogi ljudi koje čak i ne poznaje, kao i bivši dečko Uroš Ćertić.

Ivana Stamenković Sindi: Teško mi je, noćima ne spavam zbog moje Petre



Ivana Stamenković Sindi izgubila starateljstvo nad ćerkom - Sud je dete dao u ruke nasilniku koji me je davio u trudnoći! (Foto)
Otkako se saznalo da je Treći osnovni sud u Beogradu doneo odluku da njenu četvorogodišnju ćerku Petru dodeli Ivaninom bivšem mužu Nikoli Pavloviću, na internetu je pokrenuta peticija sa ciljem da se bivšoj manekenki pomogne u borbi za dete. Narod je uz nju jer je Sindi u braku trpela fizičku torturu. U prilog tome idu i medicinski izveštaji, reč sudskog veštaka i fotografije na kojima se vide povrede na njenom licu, koje je Kurir objavio.

Ivana Stamenković Sindi očajna, bivši muž joj ne dozvoljava da vidi ćerku
Peticiju je za manje od jednog dana potpisalo 300 korisnika društvenih mreža. "Da se mala Petra vrati mami Ivani. Otac se ne brine o detetu, već njegovi roditelji. Dete treba da bude uz majku, a ne da ga čuvaju baba i deda. Petra da bude sa svojom mamom", stoji u tekstu peticije.

Ivana je, podsetimo, tužila Nikolu zbog nasilja u porodici, a on je nekoliko puta izbegao da iznese svoju odbranu. Tužila je i sudiju koji je doneo, kako mnogi misle, sramnu odluku. Iako je ovih dana potpuno shrvana, dirnuta je gestom zajednice:

"Drago mi je da još postoje dobri ljudi. Teško mi je i već noćima ne spavam jer se brinem za Petru. Mog anđela sam samo jednom čula", kaže Sindi i dodaje: "Nisam iznenađena podrškom mog bivšeg dečka Uroša Ćetrića. On poznaje Petru i zna kakva je naša situacija, kao i da ginem za nju. Podršku su mi dale koleginice iz grupe. Stalno sam na vezi s Nađom i sestrom Nevenom".

tužila Nikolu zbog nasilja u porodici, a on je nekoliko puta izbegao da iznese svoju odbranu. Tužila je i sudiju koji je doneo, kako mnogi misle, sramnu odluku.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>