Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi očajna, bivši muž joj ne dozvoljava da vidi ćerku

Ivana Stamenković Sindi bivša članica grupe Models, nakon što je pre dva dana izgubila starateljstvo nad četovorogodišnjom ćerkom, sada pokušava da uopšte vidi Petru, koja je od pre sedam dana kod njenog bivšeg supruga Nikole Pavlovića.

Ivana Stamenković Sindi očajna, bivši muž joj ne dozvoljava da vidi ćerku



Ivana Stamenković Sindi izgubila starateljstvo nad ćerkom - Sud je dete dao u ruke nasilniku koji me je davio u trudnoći! (Foto)
Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamneković Sindi već duži vremenski period vodi borbu oko starateljstva nad ćerkom Petrom, a sada je odlukom suda donesena i presuda u kojoj je ćerkica poverena na čuvanje ocu. Ovakva odluka suda veoma je potresla Sindi, koja ne može da se pomiri sa činjenicom da joj bivši suprug ne dozvoljava da vidi Petru.

"Trenutno sam kod advokata i konsultujem se šta da radim, jer dete nisam videla sedam dana. On mi je tada oteo Petru i ne dozvoljava mi da je vidim. Više mi se ne javlja ni na telefon i ja ne znam šta da radim. Sve se to desilo i pre nego što sam dobila papire da je starateljstvo pripalo njemu, pa sada pored žalbe na presudu da mi oduzmu dete moram da dokazujem i da je za ovo vreme nisam videla. Odlukom suda imam pravo dva puta sedmično da je vidim i da svaki drugi vikend provede sa mnom", rekla je kroz suze Ivana, koja još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da je njena mezimica, sa kojom je živela četiri godine, sada pripala ocu.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>