Region

Svet

Stiže magija sa Ibice: Žurka najboljeg noćnog kluba na svetu u Beogradu 15. juna! (Foto)

Jedan od najpoznatijih svetskih klubova predstavlja svoju "Around the World" turneju u beogradskom klubu Fristajler 15. juna. Klub Space Ibiza, koji postoji već 25 godina i za koje vreme je postao jedan od simbola "najjačeg" svetskog provoda.

Stiže magija sa Ibice: Žurka najboljeg noćnog kluba na svetu u Beogradu 15. juna! (Foto)



Klub Fristajler otvara vrata nove sezone: Legendarni di-džej Klamaran nastupa u Beogradu!
U okviru svoje "Around the World" turneje, šireći energiju i magiju najpopularnijeg party ostrva na svetu , to je naravno Ibiza u Beograd dolazi 15. juna! Domaćini ovog svetskog događaja, koji će trajati 12 sati, su jedan od najpoznatijih party brendova u Srbiji - Belgrade Banging, kao i jedan od najpoznatijih klubova - Freestyler Belgrade Night Club.

Belgrade Banging i Freestyler Belgrade Night Club će u nedelju 15. juna zajedničkim snagama napraviti nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima: kompletan muzički događaj koji će prezentovati sve aktuelne elektronske muzičke pravce, moderni entertainment i svetsku scenografiju, raznovrstan zabavni program, originalnu atmosferu sa Ibice.
 
Glavna muzička ličnost, i majstor atmosfere će biti priznati DJ i rezident najboljeg kluba na svetu, Danny Marquez, koji poseduje ogromno muzičko iskustvo. nastupao je na Ultra Music Festivalu sa najvećim zvezdama muzičke scene, kao i po većini svetskih klubova.

Da bi se "vajb" Ibice dočarao, događaj će trajati 12 sati, od 5 popodne do 5 ujutru ( i duže), kakve su to čari Ibice ako nema dnevne žurke.



Očekuje vas raznovrstan program koji će vas iznova i iznova oduševljavati, a takođe i specijalni pokloni i iznenađenja koji dolaze direktno sa party ostrva, kao što su majice, lepeze, stikeri, CD kompilacije, kačketi i slično.

Za domaću muzičku podršku su odabrani odlični domaći DJ-evi koji će doprineti raznolikosti muzičkog programa : Tom Gepard, Oakich, Erick Kasell, Mirko & Meex, Funkin Blue, Phunkmode. Karte za ovaj dogadjaj  mogu se kupiti na ulazu u klub po ceni od 5 eura.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>