Region

Svet

Branka Nevistić se udala za milionera! Venčanje u krugu najbliže rodbine i prijatelja!

Voditeljka Branka Nevistić juče se udala za za srpskog milionera Branislava Grujića, samo u prisustvu matičara i najbližih prijatelja i rodbine, dok će crkveno venčanje biti održano u nedelju u Vojvodini.

Branka Nevistić se udala za milionera! Venčanje u krugu najbliže rodbine i prijatelja!



Branka Nevistić se udaje za milionera, venčanje u najluksuznijem hotelu Venecije
Branka i Branislav odlučili su se za skromno venčanje koje je juče upriličeno u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja, a nakon crkvenog venčanja u ponedeljak, otputovaće u Veneciju, gde će upriličiti svadbeno veselje.

"Branka i njen izabranik ne žele da prave medijsku pompu oko svog venčanja, te skoro da niko nije znao da će oni juče obaviti građansko venčanje. U krugu najbližih prijatelja oni su izgovorili sudbonosno „da“ pred matičarem, a i jedno i drugo su blistali od sreće. Već u nedelju će svoju ljubav krunisati i pred Bogom, a dan nakon crkvenog venčanja oni će otputovati u Veneciju, gde će prirediti gala slavlje", rekao je za Alo.rs izvor blizak voditeljki.

Branka Nevistić  uzbuđeno je potvrdila ove informacije i dodala da je presrećna što se udala za čoveka koga iskreno voli:

"Jeste, obavili smo građansko venčanje i sve je bilo lepo i sjajno. Ipak, nismo mogli da se venčamo van granica Srbije, tu gde smo rođeni smo i ozvaničili našu vezu. Hvala vam na lepim željama, a ja sam veoma srećna. Ne mogu vam reći gde je crkveno venčanje, jer je to privatna stvar, kao što vam ne mogu reći ni gde ni kada putujemo", rekla je Branka za Alo.rs.

Branke Nevistić i Branislav Grujić romansu su započeli još 2010. godine, da bi se godinu dana kasnije rastali. Već 2012, ponovo su počeli da se viđaju, a 2013. su započeli zajednički život.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>