Region

Svet

Branka Nevistić se udaje za milionera, venčanje u najluksuznijem hotelu Venecije

TV voditeljka Branka Nevistić će se udati za srpskog milionera Branislava Grujića, i to u Veneciji, a venčanje će se dogoditi idućeg ponedeljka. Oni su svoju vezu skrivali od javnosti, a inostranstvo kao mesto za venčanje je upravo zbog toga izabrano.

Branka Nevistić se udaje za milionera, venčanje u najluksuznijem hotelu Venecije



Branka Nevistić trudna?
Iako su svoju vezu skrivali od javnosti stigla je vest da se Branka Nevistić i i Branislav Grujić venčavaju sledećeg ponedeljka u Veneciji, u jednom od najluksuznijih hotela tog grada.

"Budući da su vezu skrivali daleko od očiju javnosti, Branka i Bane su odlučili da se venčaju u inostranstvu kako bi izbegli paparace i prisustvo medija. Njena želja je bila da to bude Venecija, pošto su već nekoliko puta bili tamo. Ona je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela u tom romantičnom gradu. Na venčanju će biti oko 30 zvanica, njihovih prijatelja i članova porodica, a koliko znam među poznatim svatovima naći će se voditeljka Maja Žeželj, kao i glumac Dragan Bjelogrlić, koji će doći sa suprugom Majom", kaže izvor.

"Venčanica će biti svedena, bež, više kao haljina, budući da Branka ima 44 godine. Trošak putovanja i smeštaj gostiju snose mladenci, a potrudiće se da svi maksimalno uživaju u slavlju i osećaju se prijatno. Njih dvoje će se posle venčanja zadržati još nekoliko dana u Veneciji, posle čega će otputovati na medeni mesec", dodao je isti izvor.

Branka sama nije krila uzbuđenje zbog bračnih voda u koje će se upustiti: "Da, istina je da ćemo se venčati. Ovo je meni prvi brak, tako da osećam dozu uzbuđenja. Neću imati klasičnu venčanicu, već haljinu, a kada sve to prođe, bićete obavešteni o svim detaljima"

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>