Svet

Region

Nik Sloter: Moje misli i molitve su sa svima onima koje su zadesile poplave!

Kanadski glumac Rob Stjuart, čuveni privatni detektiv Nik Sloter iz serije "Tropska vrelina", oglasio se putem Skajpa kako bi narodu Srbije, BIH i Hrvatske uputio reči podrške u teškim vremenima koja su zadesila našu zemlju i region.

Nik Sloter: Moje misli i molitve su sa svima onima koje su zadesile poplave!



Nik Sloter u Beogradu: Srbija mi je ulila samopouzdanje, volim ovu zemlju (Foto)
Čuveni glumac oglasio se putem Skajpa kako bi narodu u Srbiji i regionu pokazao da je svim srcem uz njih i dodao da će uskoro početi da organizuje humanitarne akcije u kojima će prihod biti namenjen ugroženima od poplava.

"MNogo toga ste prošli, izdržaćete i sve ovo što vam se sada dogodilo. Bio sam šokiran kada sam na televiziji video šta vas je snašlo. Voleo bih da imam moć kao Novak Đoković, pa da mogu da apelujem i utičem na medije, da više vremena posvete poplavama na Balkanu", rekao je čuveni glumac i dodao:

"Moje misli i molitve su sa svima onima koji se su zadesile katastrofalne poplave. Voleo bih da imam popularnost tako veliku i da vam pomognem. Ubrzo ću organizovati humanitarne akcije, a sav prihod biće doniran ugroženim žrtvama poplava. Izdržite i budite jaki. Moje iskreno saučešće porodicama koje su izgubile nekog svog", rekao je glumac na kraju razgovora.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>