Region

Svet

Goga Sekulić zna šta je gubitak, udomila nekoliko porodica iz Obrenovca!

I Goga Sekulić je kao i brojne poznate ličnosti koje su u mogućnosti pomogla evakuisanim porodicama iz Obrenovca koje su morale da napuste svoje domove i koje su stigle u Beograd.

Goga Sekulić zna šta je gubitak, udomila nekoliko porodica iz Obrenovca!



Goga Sekulić se oglasila na Fejsbuku gde je apelovala na sve koji su u mogućnosti da budu složni i pomognu, a sem toga poručila i kako je ona, budući da zna šta je veliki gubitak, udomila nekoiko porodica koje su evakuisane iz Obrenovca.

"Dragi moji, dobro znam šta znači veliki gubitak, osetila sam na svojoj koži. Hvata me veliki strah i ne daj Bože nikome. Moramo biti složni u ovim teškim momentima, zato pomozite svima kojima možete i pomoć im je potrebna. Ja sam uvek spremna da pomognem onoliko koliko je u mojoj mogućnosti i mojoj moći. Moja porodica i ja smo u porodičnoj kući primili nekoliko porodica iz Obrenovca. Pomozite ako imate kako, a najmanje što možete je da posaljete prazan SMS na 1003. Držimo se zajedno i pomolimo se za najugroženije od ovih nezapamćenih poplava. Neka nam je Bog u pomoći!", napisala je pevačica na svom profilu na Fejsbuku.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Goga Sekulic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>