Region

Svet

Region

Ekskluzivni klip iz filma Na tajnom zadatku: Povratak u koledž! (Video)

Nastavak unrebesne komedije "Na tajnom zadatku: Povratak u koledž" u naše bioskope stiže 28. avgusta, a do tada će vam maštu zagolicati još jedan trejler koji možete pogledati na našem portalu.

Ekskluzivni klip iz filma Na tajnom zadatku: Povratak u koledž! (Video)



Čening Tejtum i Džona Hil po drugi put dobijaju zadatak da raskrinkaju puteve droge. Sada, na tajni zadatak odlaze na koledž. Prvi film, Na tajnom zadatku, napravljen je 2012. godine. Zasnovan je na popularnoj američkoj seriji iz '80ih, koja je prikazivala mlade policajce na specijalnoj dužnosti: da se vrate u srednju školu.



"Sve je počelo od jednostavnog pitanja: kako bi izgledalo ponovo proživeti najznačajniji trenutak u mladosti – period srednje škole? Iako misliš da si sada pametniji i da znaš sve odgovore, iznenada shvatiš da je sve bilo pogrešno. Odmah se vrate isti problemi i nesigurnost kao kada si imao 17 godina,“ izjavio je Džona Hil povodom snimanja prvog filma.

Nova uzbudljiva avantura očekuje nas u bioskopima od 28. avgusta, a ekskluzivni klip iz filma : “Na tajnom zadatku: Povratak u koledž", pogledajte:



Autor: J.B.
Foto:Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>