Region

Svet

Kiki i Piloti priredili koncert za pamćenje

Kiki Lesendrić i Piloti održali su spektakularan koncert u Beogradskoj areni.

Kiki i Piloti priredili koncert za pamćenje


Piloti su čekali skoro dve decenije na samostalni koncert u Beogradu i uspeli su da svim svojim fanovima prirede zabavu za pamćenje.

Bio je to pravi muzički i scenski spektakl, kojim su završili svoju veliku turneju „Mesec na vratima“ i koji je sve prisutne u najvećoj hali na Balkanu ostavio bez daha.

Kiki je odlučio da na koncertu svira hitove koji su dobro poznati publici, pa su baladama „Kao ptica na mom dlanu“, „Zaboravljeni“ i mnoge druge napravili prelepu romantičnu atmosferu. U publici su uglavnom bili zaljubljeni parovi, omladina i ljudi srednjih godina, koji su dva i po sata horski pratili Kikija i Pilote.

Specijalni gosti na koncertu bili su članovi grupe Fit iz Rijeke, koji su s nekoliko svojim pesama podgrejali već ionako raspoloženu publiku.

Kikija i Pilote su podržale i mnoge kolege sa estrade, a među prvima su se u VIP loži Arene pojavili Bane Obradović, Tanja Peternek, Čedomir Jovanović sa suprugom, Željko Samardžić, Zvonimir Đukić Đule, Đorđe David, Oliver Dulić i Mlađan Dinkić sa suprugama.

 

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>