Zdravlje

Ljubav

Neverovatno mali trikovi koji će vam pomoći kod mršavljenja

Nije lako održati fit liniju i pridržavati se stogih dijeta i napornih treninga, ali postoje trikovi koji zavaravaju glad i omogućavaju da butete vitki i siti uz vrlo malo napora i truda.

Neverovatno mali trikovi koji će vam pomoći kod mršavljenja



Proces mršavljenja ćete ubrzati ukoliko budete praktikovali neke od ovih predloga koji su naučno potvrđeni. Pokušajte sa ovim malim trikovim koji će proces gubljenja kilograma ubrzati i učiniti zabavnijim.

Čokolada

Tamna čokolada je ne samo zdrava nego i poželjan saveznik u gubljenju klograma. Crna čokolada se pored ovoga preporučuje za sveopšte zdravlje organizma i srca.

Vino

Žene koje redovno piju po čašu vina dnevno imaju manju mogućnost od gojenja, jer im je apetit dosta manji.

Zrna kafe

Ukoliko redovno grickate zrna kafe možete znatno da ubrzate proces mršavljenja jer tako usporavate proces apsopcije masnoća i šećera.

Budite umereni u svemu

Kako treba biti umeren u jelu i piću, tako je i sa vežbanjem. Svakodnevno vežbanje nije dobro za vaše telo jer često može da sabotira proces mršavljenja. Mišićima je potrebno da se oporave i odmore pa je savršena mera od 3 puta nedeljno vežbanja sasvim dovoljna.

Smanjite hranu

Pokušajte svaki put kada jedete da uzmete manje hrane nego što ste navikli. Pokušajte da prestanete sa jelom onog trenutka kada osetite sitost. Rezultati će biti više nego očigledni.

Autor: J.B.
Izvor: Superzena.rs
Foto: marin/Freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>