Reality & TV Show

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

uskrs najnovije vesti - strana 4

Kako poznati provode Uskrs?!

Kako poznati provode Uskrs?!

Vaskrs zvezde iz sveta glume, estrade i sporta uglavnom proslavljaju poštujući tradiciju i običaje vezane za jedan od dva najveća hrišćanska praznika.Dok najveći deo javnih ličnosti provodi uskrs u svom domu, okruženi njegovom toplinom i ljubavlju porodice, za pojedine pevače nema praznovanja, jer imaju unapred zakazane nastupe.

Pročitaj više

Ceca Ražnatović za Uskrs na Kipru sa decom

Ceca Ražnatović za Uskrs na Kipru sa decom

Posle spektakularnog početka povratničke koncertne turneje "Ljubav živi", folk diva Ceca Ražnatović odlučila je da napravi malu pauzu za uskršnje praznike i odleti na Kipar. Budući da njena deca, ćerka Anastasija i sin Veljko, pohađaju inostranu školu koja proslavlja Uskrs po katoličkom kalendaru, najpopularnija srpska pevačica proslaviće najradosniji hrišćanski praznik u svojoj vili na pomenutom ostrvu.

Pročitaj više

Nataša i Kristina Bekvalac slave Uskrs sa bivšim muževima

Nataša i Kristina Bekvalac slave Uskrs sa bivšim muževima

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Nataša Bekvalac i njene sestra Kristina Vaskrsu se raduju kao deca! Praznik za njih predstavlja posebnu čar, jer ih uvek vrati u detinjstvo, kad su u Sremskim Karlovcima taj dan provodile kod bake. Nataša će se zbog poslovnih obaveza pridružiti sestri Kristini i ostatku porodice tek u nedelju po podne, a sa sestrama će u stanu u Novom Sadu biti i njihovi bivši muževi Danilo i Ivo.

Pročitaj više

>