Region

Svet

Parni Valjak: Zakazali jos jedan datum u areni

Popularni Parni Valjak zakazao je još jedan datum u Beogradskoj areni ! Arena će biti otvorena za sve poštovaoce dobrog rock zvuka i 17 oktobra.

Parni Valjak: Zakazali jos jedan datum u areni



- Hvala svima, ovo je nešto što smo mogli samo da sanjamo! Nakon svih godina ovo nam izgleda kao novi početak. Velika je privilegija što sad možemo da vas sve pozovemo na dodatni koncert u „Areni". Spremamo se da dva beogradska koncerta budu jedno novo poglavlje za sve nas - poručuju clanovi „Parnog valjka".



Očekuje se da ce interesovanje za drugi nastup „planuti" kao i za prvi: statistike pokazuju da se poslednjih dana prodavalo oko 1.500 ulaznica dnevno! Karte za dodatni koncert vec se nalaze u prodaji po nepromenjenim cenama od 2.200 za parter i 2.750 dinara za donje tribine (nivo 200). Svim kupcima ulaznica za bilo koji od dva beogradska koncerta bice poklonjena kompilacija hitova „Parnog valjka" na ulazu u „Arenu".
Vrata hale otvarace se vec od 18, a oba koncerta pocece tacno u 20 casova, pre svega da bi se omogućilo da se publika iz udaljenijih krajeva Srbije takode vrati kući u željeno vreme. Najavljeno je da će oba koncerta trajati čak tri sata, tokom kojih ce „Parni valjak" izvesti sve važne pesme iz duge i bogate karijere.

Aki Rahimovski, pevač „Parnog valjka", rekao je da je ovo prilika da grupa u potpunosti obnovi veze sa Srbijom, i dodao, želimo da sretnemo što više naših dragih kolega iz Srbije, da sviramo za što više ljudi koji su nam ukazali poverenje i čekali zajedno sa nama više od dve decenije. Ovo za nas više nisu koncerti, ovo su susreti medu generacijama i ne mogu da dočekam da zajedno otvorimo koncert stihovima „Digni glavu, ne daj se, pjevaj pjesme ljubavne" - poručio je Aki.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>