Region

Svet

Marko Jarić gostuje kod Ivana Ivanovića: Pričaćemo o svemu!

Veče sa Ivanom Ivanovićem ovog petka ugostiće bivšeg košarkaša Marka Jarića koji se u poslednje vreme "ne skida" sa naslovnih strana, budući da je njegov razvod od Adrijane Lime potresao javnost i napravio pravi "bum" u medijima.

Marko Jarić gostuje kod Ivana Ivanovića: Pričaćemo o svemu!



Adrijana Lima poručila Marku Jariću: Neću plakati za tobom, moja maskara je preskupa! (Foto)
I dok se spekuliše ko je koga prevario i zašto je i došlo do samog razvoda, Marko Jarić biće gost u emisiji kod Ivana Ivanovića, a voditelj ja i ovaj petak najavio fotografijom na svom Tviter profilu. Iako je očekivano dobro druženje ovekovečeno i fotografijama, ono što je posebno zaintrigiralo sve Ivanove pratioce jeste što je uz fotografiju napisao: "Marko Jarić o svemu!".

Još jednu epizodu fenomenalne emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gledajte u petak na televiziji "Prva" sa početkom u 21:15, kada će Marko Jarić otvoreno razgovarati o razvodu sa Adrijanom Limom. Sem što će tema razgovora sa bivšim košarkašem biti jedna od najpopularnijih svestskih manekenki, Jarić će govoriti i o trenucima koji su se istakli u njegovoj karijeri.

Ova epizoda emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" biće u sportskom duhu. Naime, Ivan Ivanović imao je priliku da uradi intervju sa najuspešnijim nemačkim fudbalerom Francom Antonom Bakenbauerom, a pored njega u emisiji će se kao muzički gosti naći i THC La Familija.

Autor: M.P.
Foto: Twitter/Ivan Ivanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>