Region

Svet

Ples sa zvezdama: Milojko Pantić umesto komentara od sudija dobio pesmu!

Učesnici šoua Ples sa zvezdama Milojko Pantić i njegova partnerka Zorana na spektakularnom podijumu zaigrali su baćatu, a svojim plesačkim veštinama oduševili su stroge sudije, koje su najpoznatijem sportskom komentatoru, otprvali pesmu kao nagradu za dobro prikazani ples.

Ples sa zvezdama: Milojko Pantić umesto komentara od sudija dobio pesmu!



Bez obzira na godine Milojka Pantića, njegova mlada partnerka Zorana uspela je da nadoknadi sve nedostatke svog partnera i publici u studiju prirede odličnu baćatu koju su zaigrali uz pesmu Halida Bešlića "Miljacka".

Aleksandar je izjavio kao je ove nedelje ples bio mnogo bolji  nego prošle nedelje kada je bio svetleća kornjača”sretnu u Maderi, zamolio je gospodina Milojka da bude bez "pogleda ispod obrva". Marija se nikako ne slaže sa Milojkovim komentarom da Zorana ima hendikep zbog njegovih godina, jer je to velika čast plesati sa takvom legendom.

Konstantin i Nikola su smislili fenomenalne šaljive stihove "Ko bi reko, čuda se dese, da Milojko kukove zatrese...". Pozitivne komentare su dobili od sva četiri člana žirija i dobili ukupno 23 poena.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>