Region

Svet

Novak Đoković se raduje roditeljstvu: Jedva čekam da menjam pelene i ne spavam noćima!

Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić su nedavno objavili radosnu vest da čekaju prinovu, a to znači da će se u potpunosti posvetiti roditeljstvu što, kako kaže teniser, jedva čeka!

Novak Đoković se raduje roditeljstvu: Jedva čekam da menjam pelene i ne spavam noćima!



Novak Đoković postaje tata! Jelena i ja ćemo uskoro biti roditelji! (Foto)
Naš najbolji teniser, Novak Đoković sa verenicom Jelenom Ristić očekuje proširenje porodice, a on kaže da je oduševljen i da se veoma raduje periodu života koja ga očekuje.

"Jedva čekam da menjam pelene i da ne spavam noćima. Znam da će to biti veoma teško i da ću biti stalno umoran, ali jako se radujem tom periodu svog života", rekao je Đoković u intervjuu za „Gazeta delo sport“.

"Imam nekoliko dobrih prijatelja koji imaju decu i koji se bave tenisom, poput Ivana Ljubičića. On je hteo da odustane od tenisa u jednom trenutku, ali kada je dobio dete pronašao je neiscrpnu motivaciju i sada igra bolje nego ikada. Nadam se da će se to desiti i meni", dodao je naš najbolji teniser.

Novak takođe kaže da ni Jelena, a ni on nisu svesni kako je to biti roditelj i šta ih sve očekuje. "Jelena je najbolje opisala osećanja koja nas očekuju: „Dobijamo izvor neiscrpne radosti, bolje od ovoga ne može, kreće novo poglavlje u našim životima“. I zaista je tako. Veoma sam srećan, mada mi svi govore da ću još veću radost doživeti kada beba počne da se mrda u stomaku. Ko zna, možda uradi i bekhend", rekao je Novak.

Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>