Region

Svet

Viki Miljković pomera granice, u nastup uložila 25.000 evra!

Pevačica Viki Miljković gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića kaže kako je prezadovoljna novom pesmom Flaster na usta, sa kojom će se pojaviti na Pink music festivalu, kao i da je u ceo nastup uložila 25.000 evra.

Viki Miljković pomera granice, u nastup uložila 25.000 evra!



Viki Miljković: Ako posao radiš profesionalno, onda moraš i da istrpiš bol
Viki Miljković, pojaviće se na Pink music festivalu sa pesmom "Flaster na usta" i otkriva da je prezadovoljna kako je pesma prihvaćena od strane publike, kao i da se veoma potrudila da nastup na predstojećem takmičenju bude na vrhunskom nivou, a u ceo projekat je uložila preko 25.000 evra.

"Ja sam poznata kao neko ko voli da pomera granice i nekada budem neshvaćena, pa nekim pesmama treba više vremena da dođu do publike. Što nije slučaj s ovom pesmom. Trudili smo se da bude prijatna za slušanje i da ti se svi više sviđa svaki put kad je čuješ. Tonči to radi na neki svoj način, baš sam zadovoljna", izjavila je Viki i potvrdila da je zaista uložila velike pare kako bi nastup bio na svetskom nivou.

"Tačno je da sam uložila dosta, možda i više od cifre koju si rekao", izjavila je Viki i dodala da sa nestrpljenjem iščekuje predstojeći festival.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Viki Violeta Miljkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>