Zdravlje

Ljubav

Kako da se pridržavate dijete tako da ne trpi društveni život?

Iako ste se odlučili na rigoroznu dijetu, nikako ne morate da se odreknete društvenog života. Postoje načini, kako da uživate u društvu sa prijateljima, a da opet uspete da poštujete pravila zdrave ishrane.

Kako da se pridržavate dijete tako da ne trpi društveni život?



Nađite najbolji položaj za dobar san
Ukoliko se slepo pridržavate pravila dijete problem može nastati u vašem društvenom životu. Počeli ste da izbegavate izlaske jer ne znate šta da pijete, a posebno restorane jer ne smete ništa da jedete. Pročitajte kako da poštujete pravila dijete tako da ne trpi vaš društveni život.

Ručak u restoranu: Umesto kafe, čaše vina ili soka naručite negaziranu vodu. Uz vodu slobodno uzmite jelovnik i pogledajte šta ćete sledeće naručiti.

Korpicu s hlebom ne dirajte:
Znamo da vas pesto sos i topli hleb mame da gricnete nešto pre glavnog jela, ali ne posustajte!

Naručite salatu: Ako se odlučite da ručate salatu pazite da drezing bude na bazi ulja, a ne krema. Čak iako naručite meso, uzmite salatu kao dodatni obrok budući da je jako zdrava. To je odličan način da steknete naviku zdrave ishrane i u restoranima. Na sreću dosta restorana ima optimizirana niskokalorična i dijetalna jela, pa ne bi trebalo da imate problem pri izboru.

Zaboravite na dezert: Umesto dezerta naručite voćnu salatu ili ceđeni sok.

Izlazak u klub ili kafanu: Ukoliko pak, izlazite u noćni provod izbor vam je mnogo lakši. Čaša crnog vina sadrži samo 90 kalorija, čaša belog 118, a čaša viskija i vodtke samo 55. Izbegavajte pivo i primamljive koktele.

Autor: J.B.
Izvor: Superzena.rs
Foto: stockimages/FreeFigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>