Region

Svet

Svetlana Tot: Baki je uličar!

Tuča koja je umalo izbila između Bakija i Li Mena na "Farmi", u poslednjem trenutku je sprečena. Nevenčana supruga novosadskog muzičara Svetlana Tot, kaže da je ponosna kako je njen životni saputnik odreagovao. Mada priznaje da ju je sve to malo potreslo.

Svetlana Tot: Baki je uličar!



"Nisam bila iznenađena kad sam videla da je izgubio kontrolu i nasrnuo na Nikolu, jer je Baki, koliko sam pročitala i čula, ceo svoj život živeo između ulice i zatvora, pa i ne poznaje drugi način ophođenja s ljudima osim fizičkog obračuna i vređanja. Najgore je to što je Baki napao Nikolu, a da pri tom nije ni razumeo zbog čega to radi. Očigledno nije shvatio šta mu je ovaj uputio kao kritiku, jer mu inteligencija to ne dozvoljava. Nije u redu da kašikom jede pekmez iz tegle iz koje posle jedu i drugi, nije stvar samo u bacilima, nego i u higijeni i lepom ponašanju", kaže Limenova supruga i dodaje da se s druge strane trudi da razume Đoganija.

"Bakija, kao i ostale ljude sa ulice, nije imao niko da vaspita bolje, ne samo od toga kako da se ponaša u kuhinji, već i na koji način treba da komunicira s ljudima. Izuzetno sam ponosna na Nikolu, jer je oćutao ono što znam da je za njega najveća uvreda, a to je da mu neko psuje mrtvu majku", objašnjava naša sagovornica koja je uverena da bi se njen suprug na isti način ponašao i u stvarnom životu, van farme.

"Nikola je još prilikom predstavljanja rekao da ne voli agresivne i napadne ljude i takve nema u svom okruženju. Sigurna sam da bi se zaštitio i da ga je Baki napao u spoljnom svetu, ali se ne bi fizički obračunavao, to nije njegov manir. Ovo posebno važi u „Farmi“, on je dovoljno inteligentan da zna da bi to značilo direktnu diskvalifikaciju iz rijalitija", zaključuje Svetlana Tot.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>