Lepota

Ljubav

Mali saveti i trikovi koji vam mogu pomoći u svakodnevnoj nezi

Svakodnevna nega lica je neophodna ako želite da vaša koža bude bez problema. Svež ten, bistar pogled, mekane usne su samo jedni od atributa koje svi priželjkuju. Sa malo truda možete to postići.

Mali saveti i trikovi koji vam mogu pomoći u svakodnevnoj nezi



Sitnice i trikovi koji pomažu u nezi su javna tajna koju možete naučiti i vi. Ubacite u dnevnu rutinu ovih par saveta i imaćete savršenuo negovanu kožu, meke usne i bistar pogled.

Čišćenje

Prvo i najvažnije pravilo lepe kože je svakodnevno čišćenje. Izaberite proizvod za čišćenje koji odgovara vašem tipu kože i redovno ga koristite.

UV zaštita

Korištenje proizvoda za zaštitu od štetnih sunčevih zraka obavezno je bez obzira na godišnje doba. Pre izlaska obavezno nanesite kremu sa zaštitnim faktorom.

Hidratacija

Svakodnevno nanošenje hidratantne kreme je obavezno. Osim kreme, na kožu biste jednom sedmično obavezno trebali naneti i hranljivu hidratantnu masku.

Usne

Na usne svakodnevno nanosite balzam ili vazelin. Da bi bile što nežnije i mekše, jednom sedmično napravite piling kako biste sa usana uklonili izumrle ćelije i što bolje ih pripremili za upijanje hranljivih sastojaka iz balzama.

Oči

U krevet nikada ne odlazite našminkani. Šminku sa očiju skidajte posebno pažljivo kako ne biste oštetili trepavice. S vremena na vreme na oči stavite obloge. Da bi bile sveže i odmorne, najbolji izbor su vrećice zelenog čaja ili kamilice.

Autor: A.K.
Izvor: Blic.net
Foto: marin/Freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>