Region

Svet

Boki 13 izazvao Ivana Ivanovića na duel!

Makedonskom šoumenu Bojanu Jovanovskom dojadilo je da sluša konstantne prozivke Ivana Ivanovića, voditelja Prve srpske televizije, te je odlučio da ga pozove na televizijski duel! Kako kaže, nakon što je čuo previše bljuvotina na svoj račun od strane voditelja, Boki 13 je rešio da vaskolikom gledalištu učini zadovoljstvo i pojavi se s Ivanovićem pred kamerama oči u oči.

Boki 13 izazvao Ivana Ivanovića na duel!



“Znam da dotični ima previše obaveza do 10. oktobra jer je tada „Parada ponosa“, a on se tamo pojavljuje kao jedan od vodećih. Iz veoma pouzdanih i proverenih izvora sam čuo da je jedan od glavnih organizatora gej parade, tako da sada sigurno ima posla preko glave”, rekao je Boki za „Alo!“ i dodaje da jedva čeka da vidi kako Ivanović predvodi masu ljudi ulicama Beograda.

“Zamoliću ga da odvoji samo malo vremena kako bismo se sastali u televizijskom duelu. Neka tom prilikom kaže šta ima o meni, a ja ću se naravno braniti svojim argumentima! Mislim da bih gledaocima otkrio zanimljive stvari o njemu”, završio je Jovanovski, koji se nalazi u Beogradu zbog pripremanja novog albuma. Inače, voditelj TV „Prve“ Ivan Ivanović je ipak rešio da se izvini „pinkovcima“, ali tako što je u svojoj sinoćnjoj emisiji prvo ponovo emitovao snimak u kom se ismeva kolegama sa TV Pink, a onda se i izvinio. Videćemo na kraju da li će kolege sa ružičaste televizije ovako sročeno izvinjenje i prihvatiti.




izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>