Region

Svet

Ples sa zvezdama: Takmičari pokazali plesno umeće! Koji parovi idu u duel? (Foto)

Prvo takmičarsko veče šou-a "Ples sa zvezdama" je upravo završeno, a četrnaest parova pokazalo je svoje plesno umeće pred strogim sudijama koji su ih tokom večeri ocenjivali. Dva para sa najmanje glasova publike i žirija sutra će se boriti u duelu, a potom će nas par sa najmanjim brojem poena napustiti.

Ples sa zvezdama: Takmičari pokazali plesno umeće! Koji parovi idu u duel? (Foto)



Ples sa zvezdama: Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović razočarali sudije - Igrate kao nadrogirani penzioneri!
Čast da otvore takmičenje "Ples sa zvezdama" pripala je Leni Bogdanović i Nikola Tomaševiću koji su svojim izvođenjem sambe oduševili stroge sudije. Od Marije Prelević, Lena je dobila odlične kritike, a slično su mislili i Nikola Mandić, Konstantin Kostjukov i Aleksandar Josipović. Za svoj nastup, Lena i Nikola su dobili su ukupno 28 poena.



Kao drugi par nastupili su Tanja Bošković i Marko Mićić koji su plesali tango. U stilu filmske Dive, glumica je dobila neverovatne komplimente. Voditelj je ostao bez reči, baš kao i publika u studiju koja je ovacijama ispratila ovaj predivni tango.

"Energija, strast, ja sam fasciniran",rekao je sudija Nikola Mandić, koji je dodao da nije primetio razliku u godinama koja je Tanju brinula na samom početku takmičenja. Bez teksta su ostale i druge sudije, pa su na kraju glumica i njen partner dobili 25 poena.



Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović  su svojim ča-ča-ča plesom razočarali žiri: Aleksandar je Nikolijine i Ignjatove okrete doživeo kao "katastrofu", zbog čega je ovaj plesni par dobio 19 poena.

Igor Lazić Nigor i Jelena Borović  igrali su sambu, a komentari žirija bili su na veoma visokom nivou, jer ih je Nigor oduševio svojim plesačkim umećem. "Najaktivniji Crnogorac" po Aleksandrovim rečima, dobio je dve petice i dve šestice.

Nikola Nemešević Nemeš i Marija Jovanović,  sudije su se u slučaju Nikole i Marije složile samo oko toga da je fokstrot teška igra. I pored toga, takmičari su uspeli da osvoje dve šestice, peticu i četvorku.

Katarina Šišmanović i Aleksandar Veljković plesali su čalston, a nastup ovog para je oduševio publiku u studiju. Sudija Nikola je priznao da nije video razliku između profesionalca i amatera, a Konstantin je uz reči hvale dodao da Katarina pred sobom ima novu profesiju.



Tamara Paunović i Mirko Knežević igrali su rumbu koja i nije baš oduševila žiri: "Ako je ovo bila priča o romansi, ja sam Majka Tereza. Ovo je bilo više za muzej voštanih figura u Jagodini, nego za plesni podijum", reko je Aleksandar u svom maniru.

Ples sa zvezdama: Lena Bogdanović i Nikola Tomašević otvorili prvo takmičarsko veče! (Foto)
Milojko Pantić i Zorana Miljkovac  plesali su uz ritam salse, ali je poznati komentator u jednom momentu zastao, što mu je žiri zamerio: "Ako napravite grešku nema stajanja - ovo je prva lekcija koju je Milojko naučio od Zorane. I zaista, podijum je eksplodirao, bez obzira što je po Aleksandrovim rečima ovaj ples bio katastrofa! Nikola je pohvalio Milojkovu energiju, a Konstantin je jednostavno rekao: Bravo!"
Tanja Petrović i Marko Vasiljević - bečki valcer

Sudije su bile više nego zadovoljne Tanjinim i Markovim nastupom. Konstantin je bio iznenađen kako su sjajno uvežbali valcer za samo nedelju dana, pa su i ocene bile sjajne. Ivan Mihailović i Marija Martinović plesali su romantični tango, a mladi glumac dobio je šaljiv komentar od Nikole koji je prokomentarisao da bi Ivan mora da poseti malo teretanu ukoliko planira da nastavi da igra bez košulje.



Milan Kalinić i Jelena Kolarović  plesali su džajv, a Aleksa Jelić je bio oduševljen Milanovim sjajnim radom nogu.. Ovaj odličan etno džajv dobio je 28 poena. Vanesa Šokčić i Vladimir Todorović dobili su pozitivne kritike zbog veoma zahtevne i teške koreografije. Ocene baš i nisu bile u skladu sa komentarima, jer je ovaj plesni par dobio samo 23 poena.

Saša Vidić je u paru sa Anom Mijailović igrao paso doble, ali sudije nisu bile oduševljene, jer je po njima nedostajalo energije, složili su se da je nedostajala "Korida". Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević su svojim izvođenjem rumbe pokazali da je to zaista ples ljubavi, a žiri se složio da se u njihovom nastupu videlo da postoji hemija. Njih dvoje dobili su ukupno 23 poena.



Sutra od 21h na televiziji prva saznaćemo i koja dva para će se sa najmanje glasova publike i žirija boriti u duelu, a potom će nas par sa najmanjim brojem poena napustiti.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>