Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Silu u Istanbulu dočekuje neprijatno iznenađenje, ponovo joj je život u opasnosti? (Foto)

Boran očajan zbog Siline odluke odlazi kod Abahua kako bi u razgovoru sa njim shvatio zašto je njegova supruga toliko odlučna u nameri da otputuje. Kesver i Firuz razgovaraju o snajinom odlasku u Istanbul.

Serija Sila večeras: Silu u Istanbulu dočekuje neprijatno iznenađenje, ponovo joj je život u opasnosti? (Foto)



Serija Sila večeras: Sila donosi ishitrenu odluku koja može da joj ugrozi brak, hoće li joj Boran oprostiti? (Foto)
Očajna Sila zbog Boranovog nerazumevanja ostavlja pismo u kome mu objasnjava razloge svog odlaska, dok Berdihana ostavlja kod svoje majke i oca kako bi o njemu brinuli nekoliko dana dok ona nije tu. Boran je i dalje jako ljut na suprugu i ne želi čak ni da spava sa njom u istom krevetu, već odlazi u gostinjsku sobu.

Zinar zove Dilavera kako bi ga obavestio da saziva plemensko veće na kome će objasniti razloge izbacivanje Ahmet age u plemenu. U tom trenutku saznaje da mu je sin u Istanbulu. U strahu da će napraviti još neki skandal moli ga da bude razuman. Dilaver ubeđuje oca da ide samo da proveri posao koji je zapušten od kada je Džihan ubijen.



 Sila se pozdravlja sa sinom i kreće za Istanbul tužna jer prvi put nema podršku supruga u svojoj odluci. Dolazi u Istanbul i ugovara sastanak sa Emreom u kompaniji. Prvi put će se kao jedan od suvlasnika pojaviti i Esma. Berdihan oseća odsustvo majke, a Narin i Bedar ne mogu da ga smire.

Sila dolazi na sastanak na kome se pojavljuje i Esma, a onda dolazi do neprijatnog iznenađenja, kada se na vratima pojavljuje Dilaver. Emre predlaže Esmi i Dilaveru da on i Sila otkupe njihove deonice, međutim oni ih odbijaju.

Boran odbija i dalje da razgovara sa Silom, ali mu Narin saopštava da mu je supruga ponovo u opsnosti, jer je Umu čula Zinara kada mu je govorio, da se drži podalje od Sile...

Autor: J.B.
Foto: Screenshoot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>