Region

Svet

Ples sa zvezdama od sutra i kod nas! Irina Radović na visinskim pripremama

Najpopularniji svetski plesni šou Ples sa zvezdama u subotu 29. marta kreće sa emitovanjem na televiziji Prva, a voditeljka Irina Radović već se uveliko priprema za sutrašnji spektakl otvaranja prve sezone.

Ples sa zvezdama od sutra i kod nas! Irina Radović na visinskim pripremama



Ples sa zvezdama: Upoznajte veličanstvene sudije spektakularnog takmičenja!
Kako doznajemo, takmičari su posle dužeg perioda konačno spremni za sutrašnji nastup i jedva čekaju da se pokažu gledaocima u spektakularnom šou Ples sa zvezdama kroz koji će ih voditi domaćini Irina Radović i Aleksa Jelić.

Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić spreman da zablista na plesnom podijumu
Irina privodi kraju pripreme za plesni šou koji važi za jedan od najpopularnijih i najgledanijih na svetskom nivou, a takmičiće se ukupno sedam parova koji će na podijumu pokazati gledaocima svoje plesno umeće u latino i standardnim pesovima. Timskim radom u sastavu jedna poznata javna ličnost i jedan profesionalni plesač, za pobedu će se u paru boriti:

Milojko Pantić
Tamara Paunović
Igor Lazić Nigor
Lena Bogdanović
Saša Vidić
Katarina Šišmanović
Nikolija Jovanović
Ivan Mihailović
Tanja Bošković
MIlan Kalinić
Tanja Petrović
Aleksandar Šapić
Vanesa Šokčić
Nikola Nemešević Nemeš

Šou će se emitovati svake subote i nedelje na programu TV Prva sa početkom u 21h, počevši od sutra 29. marta, a četvoročlani žiri davaće svoj profesionalni sud o svakom nastupu. Odlukom sudija, ali i publike, parovi će prolaziti u dalje emisije, ili pak ispadati iz takmičenja. O svemu detaljnije pratite na našem portalu.

Autor: B.B.
Foto: Twitter/Irina Radović

Viber

Izvor: Svet Plus


>