Region

Svet

Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić spreman da zablista na plesnom podijumu

Krajem marta na Prvoj televiziji počnje šou "Ples sa zvezdama", a jedan od učesnika biće i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić, koji otkriva da je za njega ples nešto sasvim novo, ali i da je spreman da svoje plesačke veštine prikaže publici i sudijama.

Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić spreman da zablista na plesnom podijumu



Ples sa zvezdama: Milan Kalinić i Tanja Petrović kao takmičari na plesnom podijumu!
Bivši vaterpolista Aleksandar Šapić, takođe će biti jedan od učesnika u takmičenja "Ples sa zvezdama". Iako do sada nije imao prilike da pokaže svoje plesačko umeće, Aca kaže da ovaj šou za njega predstavlja veliki izazov u kome će se oprobati i kao plesač, a poziv je najviše prihvatio iz razloga što je takmičenje humanitarnog karaktera.

Ples sa zvezdama: Upoznajte veličanstvene sudije spektakularnog takmičenja!
"Mnogo sam se dvoumio da li da prihvatim poziv da učestvujem u ovom šou programu jer nemam nikakvog iskustva ali ni vremena. Tokom dana radim tako da mogu da vežbam jedino uveče. Međutim, privuklo me je to što je humanitarnog karaktera. Opština na čijem sam čelu već šest meseci priprema jednu humanitarnu akciju koja ovih dana treba da počne i zvanično da živi. Želim da pokažem da smo i mi laici bez ikakvog znanja i iskustva u ovoj oblasti spremni da radimo kada je neki viši cilj u pitanju. Za mene je ovo nešto novo, a drago mi je što će neko od toga imati koristi", rekao je naš proslavljeni vaterpolista.

Osećaj za ritam ne nedostaje nikome, ali pošto će biti izloženi ocenjivanju "strašnih" sudija,  učesnicima sigurno neće biti lako jer će morati svoje plesačko umeće da dovedu do savršenstva.

Autor: J.B.
Izvor: Prva.rs
Foto: Screenshot/prva.rs.Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus


>