Region

Svet

Ples sa zvezdama: Upoznajte veličanstvene sudije spektakularnog takmičenja!

Spektakularni šou "Ples sa zvezdama" koji je osvojio publiku širom sveta, uskoro počinje sa emitovanjem i na našim prostorima, a dok se takmičari polako pripremaju sa svojim koreografima za podijum, otkrivene su i veličanstvene sudije koje će ocenjivati poznate zvezde.

Ples sa zvezdama: Upoznajte veličanstvene sudije spektakularnog takmičenja!



Ples sa zvezdama: Irina Radović - Aleksa Jelić je divna i kulturna osoba vrlo predana poslu!
Profesionalni igrači Konstantin Kostjukov, Aleksandar Josipović, Marija Prelević i Nikola Mandić učiniće da Ples sa zvezdama bude još spektakularniji, pa će svojim ocenjivanjem donositi stroge, ali pravične odluke.

Konstantin Kostjukov, direktor baleta Narodnog pozorišta, koji je školovanje završio u Državnoj baletskoj školi u Kijevu, kaže da će biti strog u ocenjivanju: "Kada nisi strog ni prema čemu onda nema kriterijuma, a kada nema kriterijuma onda čemu sve ovo".

Ples sa zvezdama: Nikolija Jovanović i Ivan Mihailović kao takmičari na plesnom podijumu (Foto)
Nikola Mandić, direktor plesnog kluba "Vračar"  i državni prvak u latino plesovima, jako se raduje svojoj novoj ulozi i dodaje da je "Ples sa zvezdama" jedan od najvećih svetskih takmičenja i da će njemu pripasti uloga najstrožijeg člana. "Potrudiću se da budem strog, ali dobronameran. Biću neko ko će se truditi više da im skrene pažnju na greške i ukoliko dođe do nekih sitnih problema da to lakše prevaziđu".

Aleksandar Josipović je prvi i jedini plesač sa ovih prostora i iz sportskog plesa koji je ušao u "Mulen Ruž". Bio je jedan od učesnika holandskog šoua "Ples sa zvezdama", a za sebe kaže da će biti iskren.

Ples sa zvezdama: Katarina Šišmanović i Saša Vidić spremni za podijum
"Biću iskren, ono što vidim to ću i da kažem. Ovaj ples je postavio neke standarde i to mora da se poštuje, zato hajde da pričamo o kvalitetu, a ne cile mile, evo tebi desetkica", na duhovit način objasnio je Aleksandar kako će ocenjivati takmičare.

Jedina dama među žirijem biće Aleksandra Prelević, koja je majstor sportskog plesa i koja će biti veoma zahtevna kada su takmičari u pitanju: "Ovo je šou, spektakl, koji će pokazati šta je ples, kakva je to energija među parovima… Za mene je  ogromno zadovoljstvo da budem u društvu ovih sudija, oni su svi profesionalci i verujem da će interakcija biti sjajna", zaključila je Aleksandra Prelević.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: svet.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>