Ljubav

Style

Zašto dobre devojke često završe sa lošim muškarcima?

Sigurno vam se nekada desilo da se zapitate kako je tako dobra devojka završila sa takvim muškarcem? Ne osuđujte, jer se to lako može i vama dogoditi, s obzirom da nisu u pitanju racionalna razmišljanja.

Zašto dobre devojke često završe sa lošim muškarcima?



Ako se uporno pitate kako je vaša dobra prijateljica završila s tipom kojeg vi ne biste ni štapom dirali, a najradije bi ga potpuno zaobišle, znajte da odgovor nije jednostavan i da se takva situacija vrlo lako može dogoditi i vama.

Primera radi, stav da više nema dobrih slobodnih muškaraca i da pravog zapravo nikad neće naći mnoge žene natera na spuštanje kriterijuma, a sve kako ne bi izgubile muškarca za kojeg misle da bi mogao da bude dobar.

Neke žene nikad nisu ozbiljno razmišljale o tome kakav im muškarac zapravo treba, tako da ni uz najbolju volju ne mogu da pronađu nekoga ko će im odgovarati. Stoga, najozbiljnije razmislite o tome koje ste eventualne kompromise spremni da napravite i napravite sliku muškarca koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Naravno, ima i onih naivnih duša koje u svakom pronalaze nešto dobro, pa će sve loše strane partnera zanemariti u veri da će ga tokom vremena promeniti.

Autor: M.P.
Izvor: Metro-Portal
Foto: chokphoto/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>