Svet

Region

Džansu Dere, zvezda serije Sila, sve mršavija! Fanovi zabrinuti za svoju miljenicu! (Foto)

Popularna turska glumica Džansu Dere sve je mršavija, a njeni fanovi zabrinuti su jer se na njenom telu ističu samo kosti, pa joj čak i lice sada predstavljaju samo istaknute jagodine, a onda sve ostalo.

Džansu Dere, zvezda serije Sila, sve mršavija! Fanovi zabrinuti za svoju miljenicu! (Foto)



Džansu Dere, junakinja serije Sila: Mrzim šale na račun izgleda (Foto)
Iako je ova glumica svesna svog seksipila, u poslednje vreme sve je mršavija i sada se umesto oblina na njenom telu ističu samo koske. Kada je Džansu Dere došla na festival u Parizu svi su bili šokirani njenim izgledom i svi misle da je razlog što i dalje mršavi, iako je već premršava, njen nedavni raskid sa Džemom Ajdinom.



Anđelina Džoli kao ptičica: Jede semenke i ima samo 42 kilograma
Nakon raskida sa Džemom, popularna Sila otputovala je na Maldive gde se rehabilitovala, i pritom ceo proces platila nekoliko hiljada dolara, ali izgleda da joj to nimalo nije pomoglo, obzirom da se vratila još mršavija i pritom zabrinula fanove koji joj svakodnevno postavljaju pitanja o anoreksiji.

Ne samo da je izgubila obline, već su joj sada ručice poput dva štapa, a sve to vrlo podseća na Anđelinu Džoli. Zvezda serije Sila ne krije daje upravo Anđa njen veliki uzor, pa je pitanje da li je smršala zbog stresa, ili kako bi više podsećala na stariju koleginicu.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>