Region

Svet

Jovana Joksimović u sukobu sa koleginicom, žustra rasprava je dovela do suza?

Voditeljka televizije Pink Jovana Joksimović poslednjih dana je u žiži javnosti, zbog incidenta koji se dogodio u kući ružičaste televizije, između nje i jedne od novinarki koje rade priloge za jutarnji program.

Jovana Joksimović u sukobu sa koleginicom, žustra rasprava je dovela do suza?



Željko i Jovana Joksimović na svežem planinskom vazduhu šetaju na Kopaoniku (Foto)
Kako piše portal "Svet", došlo je do žustre rasprave između supruge Željka Joksimovića i novinarke, nakon čega je Jovana zahtevala da devojka više ne radi priloge za njenu emisiju, kao i da se prebaci iz njene smene.

"Jovana je bila nezadovoljna radom svoje imenjakinje i tokom svađe joj je rekla mnogo surovih stvari na ličnoj osnovi, što je devojku dovelo do suza. Supruga Željka Joksimovića zahtevala da je ona više ne radi priloge za njenu emisiju kako se više ne bi sretale", ispričao je izvor za "Svet".

Željko i Jovana Joksimović na finalu britanskog X Factora! (Foto)
Povodom priča o sukobu Jovane i mlade reporterke, PR služba televizije Pink saopštila je da je u pitanju "kvalitetna poslovna komunikacija, a ne svađa i da su njih dve imale skladnu saradnju".

"Napominjemo da je legitimno pravo svakog urednika da izabere redakciju i saradnike sa kojima će biti zadovoljan te ne vidimo razlog za ovakve natpise u medijima", navedeno je između ostalog u saopštenju.

Autor: B.B.
Izvor: Svet, Press
Foto: Twitter/Jovana Joksimovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>