Svet

Region

Anđelina Džoli jedina žena u top 10 najplaćenijih glumaca (Foto)

Popularna Anđelina Džoli definitivno je jedna od najtraženijih glumica na svetu, ako ne i na prvom mestu, a shodno tome jedina je žena koja se našla na listi najplaćenijih glumaca u svetu na kojoj je zauzela deseto mesto.

Anđelina Džoli jedina žena u top 10 najplaćenijih glumaca (Foto)



Anđelina Džoli i Bred Pit prošetali crvenim tepihom identično obučeni (Foto)
Prema sprovedenim istraživanjima o zaradama glumaca, očigledno je da u svetu muškaraca leži mnogo veće bogatstvo, pa je tako Anđelina kao najplaćenija ženska glumica sa 33 miliona dolara u 2013. godini zauzela ubedljivo prvo mesto na listi najplaćenijih glumica, dok joj je samo zahvaljujući zaradi Liama Nisona od 31,5 miliona dolara omogućeno da se pojavi kao deseto ime na listi najplaćenijih glumaca.



Šaljivdžija: Čening Tejtum snimio parodiju na Žan Klod Van Damovu reklamu za Volvo! (Video)
I dok Robert Dauni Džunior prednjači sa ubedljivih 75 miliona dolara, a za njim je Čening Tejtum sa 60 miliona, u kategoriji ženskih glumaca Anđelina je ubedljivo prva sa 33 miliona, dok je na drugom mestu Dženifer Lorens sa 26, zatim Kristen Stjuart sa 21.5 miliona, Dženifer Aniston sa 20, Ema Stoun sa 16... Tako je prosečna zarada u ženskoj kategoriji između 10-25 miliona, dok je u muškoj kategoriji uobičajena zarada između 40 i 50 miliona dolara.

S obzirom da je deveti najplaćeniji glumac na svetu Denzel Vošington sa 33 miliona dolara, a Liam Nison deseti sa 31.5 miliona, Liam je omogućio Anđi se da se plasira u top 10 najplaćenijih glumaca na svetu u svim kategorijama i ona je jedina žena koja se našla na ovoj listi, iako je na 10. mestu.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>